Oldal kiválasztása

Durmibag története

Kedves Anyukák, Apukák és Nagyszülők!

Sokan kérték, hogy néhány szót írjunk magunkról, ezért megpróbáltam összefoglalni családi vállalkozásunk történetét:

Az első hálózsákunkat a saját fiamnak készítettem, mert miután kinőtte az első hálózsákját, nem kaptam olyan zsákot, ami formában megfelelő, és árban megfizethető lett volna. Annyira jó volt hálózsákot használni, hogy nem szerettünk volna lemondani arról a kényelemről, amit nyújtott: amellett, hogy Bálint nyugodtan aludt benne – nem takarózott ki, és nem fázott meg álmában -, mi is nyugodtan aludtunk, hiszen nem kellett éjszakai takargató-ügyeletet tartanunk.

Az első darab még nem egészen ilyen fazonú volt, de szerettük-használtuk-kinőttük és egy kismama börzén – az új tulajdonos nagy örömére -, eladtuk. Majd jött a következő, és az azt követő darab, és egyre praktikusabbak voltak, mert az előző zsákoknál szerzett tapasztalatokat beépítettük a következő zsák elkészítése során. Közben a hasonló cipőben járó anyatársak kérésére, akikkel egyidőben “szolgáltunk”, további hálózsákokat készítettem, amibe Ők is beleadták a saját ötleteiket, és így alakult ki a jelenlegi forma.

Ekkor hálózsákjaink még névtelenek voltak, de egyre népszerűbbek! Később került kiválasztásra a Durmibag név, ami a vásárlóinkkal közös ötletelés eredménye volt.

A börzéken, ahol időről-időre értékesítettük a gyermekeink által kinőtt használt ruhákat, jöttek az ötletek és a kérdések: “Ezt mások számára is elérhetővé kellene tenni! Végre egy nagy méretű hálózsák! Hol lehetne ilyet vásárolni? Varrnál nekünk is?”…

Így amikor a második gyermekünkkel, Petrával itthon töltött idő után visszamentem dolgozni, megfogalmazódott bennünk az ötlet, hogy lenne igény az általunk használt hálózsákokra, ezért férjemmel Zolival, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével belefogtunk az egyedi kivitelezésű baba- és gyerekhálózsákok készítésébe.

Az eddig eltelt idő beigazolta, hogy számíthatunk a gyakorló szülők segítségére, mert jobbnál-jobb ötleteiknek és előrevivő visszajelzéseiknek hála, folyamatosan fejlődünk.

Igyekszünk minden kivitelezhető ötletet megvalósítani, és az értékelések, visszajelzések, vélemények alapján az látszik, hogy így sikerült egy jól kihasználható, könnyen variálható, strapabíró hálózsákot létrehoznunk.

A legelső hálózsákok 4-es kivitelű bélelt, és 2-es kivitelű nyári, alapfazonú zsákok voltak, ezért sokáig csak ezeket készítettük. Készletről azóta is folyamatosan elérhetőek. Idővel felmerült az igény az egyénre szabott átalakításokra (pl: lábkidugós, felgombolható, nyitott, és 3in1 alj), a vastagabb 5-ös kivitelű, kályhameleg, a közepesen vastag 3-as kivitelű wellsoft, és a legvékonyabb 1-es kivitelű kánikula hálózsákokra, így elkezdtük ezek készítését is. A sikerük töretlen, ezért készletről és rendelésre ezek is folyamatosan elérhetőek.

A babahálózsákok és egyéb termékeink elkészítésének az egyik fő szempontja, hogy az árak alacsonyan tartása ne menjen a minőség rovására, ezért folyamatosan keressük a legjobb anyagbeszerzési lehetőségeket.

A felmerülő igényekhez igazodva a termékpaletta folyamatosan bővült, így már készítünk babaápolási termékeket és kiegészítőket (bevásárlókocsi betét, pólya/takaró, wellsoft takaró, gyermek egészségügyi könyv borító…), és hasznos apróságokkal a kismamákra is gondoltunk (mosható melltartóbetét, kismamanadrág derékbővítő és deréktakaró).

Igyekszünk arra is figyelni, hogy semmi ne vesszen kárba, így a hálózsákok szabása során keletkező, különböző méretű anyagokat is felhasználjuk, hiszen a többféle kivitelű párnák (szoptatós karpárna, lepkepárna, sópárna, hengerpárna, övpárna, tönkölyhéjpárna), textiljátékaink ( szundikendők, textilkönyvek, matatókendők), pee teepee-k, és a környezetkímélő termékeink (arctisztító korongok, bevásárló hálók, vászontáskák, mosható női betétek, mosható vászon zsebkendők, szendvics-uzsonna csomagolók, zsepitartók, tasakok, csomagoló eszközök) ennek a környezettudatos gondolkodásnak, és tervezésnek az eredményei.

Hasonló elvek alapján termékeink csomagolás mentesek, újrahasznosított dobozokban postázunk, és papír csomagolást használunk, ezzel is igyekszünk a környezetbarát és hulladékmentes postázásra.

Kisvállalkozásunk családias és közvetlen hangulatát szeretnénk hosszútávon megőrizni, ezért jelenleg nem szeretnénk webshop-ot üzemeltetni, profi fotósokat és webfejlesztőket foglalkoztatni, és szériában “gyártani” a termékeinket.

Ellenben szívesen és nagy örömmel fogadunk minden építő megkeresést, jobbító ötletet a hálózsákjaink, egyéb termékeink elkészítésével, új termékek bevezetésével, és a honlap üzemeltetésével kapcsolatban, melyeket külső segítség nélkül, magunk tudunk megvalósítani.

A közvetlen beszélgetés hívei vagyunk, ezért szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ha lehetséges, a megbeszélések során tegeződjünk!
Bízunk benne, hogy hálózsákjainkkal és egyéb termékeinkkel sok örömet szerzünk vásárlóinknak, gyermekeiknek, és családjuk minden tagjának!

NYUGODT ÉJSZAKÁKAT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Heni & Petra

Írj nekünk!

Mihamarabb válaszolunk.

Elérhetőségek, információk

 

7 + 12 =

Elérhetőség, információk

 

Vásárlás - szállítás menete

Vásárlás menete

Termékeink

Termékeink

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Akciók

Akciók

Oldaltérkép

Oldaltérkép

® 2018-2023 Durmibag,  Minden jog fenntarva!