Oldal kiválasztása

Hálózsák alját érintő változtatások

A Durmibag hálózsákok alapfazonja zárt aljú, de igény esetén a zsákok alja különböző módokon tipegő fazonná alakítható.
A változtatások készleten levő és rendelésre készülő hálózsákok alján is kérhetők.

Alap fazontól és mérettől eltérő, egyedi kérések alapján rendelt hálózsákok készítését, átalakítását a vételár kiegyenlítése után kezdjük el.

Az alapfazon az alábbiak szerint variálható:

Lábkidugós alj

A gyerekhálózsák alján két nyílás, ami akkora, hogy a lábak csak szándékosan bújhatnak ki rajta.
Megkönnyíti a mozgást, ha a hálózsák levétele nélkül kel útra a gyermek, és némileg szellőzik a zsák.
A nyílás kiképzésének köszönhetően, a hálózsák gyorsan és egyszerűen nyitott aljúvá alakítható saját kezűleg is, később pedig, ha mégis jobb a lábkidugós megoldás, akkor néhány kézi, vagy gépi öltéssel ismét zárt aljúvá tehető.

Ára:

– 2-es, 4-es, 5-ös vastagságú zsákoknál:  500 Ft

– 1-es és 3-as vastagságú zsákoknál :  1.000 Ft

Nyitott alj

Ebben az esetben teljesen nyitott a gyerekhálózsák alja.
Egyszerűen felemelhető, így könnyebb benne járni anélkül, hogy a gyermek levenné magáról a hálózsákot. Mivel a nyitott résznek köszönhetően könnyebben felcsúszik alvás közben, érdemes nagyobb méretet választani, hogy minél kevesebb láb lógjon ki belőle. Ha mégis zárt, vagy lábkidugós alj lenne jobb, akkor a kiképzésének köszönhetően, könnyen és egyszerűen, gépi, vagy kézi öltésekkel, saját kezűleg átalakítható a hálózsák alja.

Ára:

– 2-es, 4-es, 5-ös vastagságú zsákoknál:  500 Ft

– 1-es és 3-as vastagságú zsákoknál :  1.000 Ft

3in1 alj: zárt – lábkidugós – nyitott

Ötvözi magában az alapfazon és az előző két kialakítás előnyeit, hiszen a hálózsák alja a gombok használatával variálható:
– begombolva zárt aljú,
– a két szélső gombot kigombolva lábkidugós,
– az összes gombot kigombolva nyitott aljú.

Tépőzáras és cipzáras kivitelt nem készítünk.

Ára:

– 2-es, 4-es, 5-ös vastagságú zsákoknál:  1.500 Ft

– 1-es és 3-as vastagságú zsákoknál :  2.000 Ft

– 160+ cm feletti zsákoknál +500 Ft

Gombolható lábkidugós alj

A lábkidugós hálózsák alja 2 gomb segítségével, nagyon gyorsan és egyszerűen zárt aljúvá alakítható, de ha nincs begombolva, akkor tipegős hálózsákként használható.

Ára:

– 2-es, 4-es, 5-ös vastagságú zsákoknál:  1.000 Ft

– 1-es és 3-as vastagságú zsákoknál :  1.500 Ft

Tipegő hálózsák

Színben a hálózsákhoz illő passzéval kialakított mély ülepű lábszár, melynek köszönhetően a láb nem a hálózsákban van, hanem kilóg, így könnyíti meg a mozgást az ágyban és azon kívül is.
Ennél a kialakításnál nem észszerű az alapfazonú zsákoknál megszokott, 20-30 cm-el hosszabb méret, mert akkor nagyon sok anyag gyűlik össze bokánál.
Segítség lehet a megfelelő hosszúságú passzés tipegős hálózsák kiválasztásában, ha álló helyzetben megmérjük a gyerkőcöt váll-nyaktőtől a talpáig, és ehhez jön hozzá a 8-10 cm-es passzé.

Kamáslis tipegős hálózsák kialakításnál az alapfazonú zsákok méretezését alkalmazzuk, annyi eltéréssel, hogy a hason fekve mért váll-nyaktő lábujj hosszhoz nem kell + cm-t hozzáadni. A mért hosszhoz jön hozzá a kamáslis passzé hossza.

A kamáslis passzé egy hosszabb passzés megoldás, aminek köszönhetően nem lóg ki a gyermek lába a hálózsákból, így nem kell rá zokni. Használata könnyű, mert a passzé végét a lábujjak végéig lehúzzuk és az előre hajtható részt ráfordítjuk a lábujjakra. Nem helyettesíti a zárt aljú hálózsákok komfort érzetét, de könnyebben mozog benne a lurkó.

A tipegős átalakítás tovább hordhatóvá tesz egy kinőtt hálózsákot is, így használt Durmibag esetén is elvégezhető, az átalakítás árának és az esetleges postaköltségek térítésének ellenében.

Ára:

– passzéval:  2.000 Ft

– kamáslival:  3.000 Ft

Egyéb tudnivalók:

Azért dolgozunk bontható aljú cipzárral, mert ha fel-levételkor a gyermek befeszíti a lábát a lehúzott cipzár oldalai közé, akkor a cipzár alsó illesztése esetleg szétcsúszik (ez könnyen összeilleszthető, mint pl egy kardigán esetén), de a fogak nem sérülnek meg. Ugyanez a manőver egy nem bontható cipzárnál a fogak sérülését, nyúlását okozza, így használhatatlanná teszi a cipzárt.

Írj nekünk!

Mihamarabb válaszolunk.

Elérhetőségek, információk

 

13 + 10 =

Elérhetőség, információk

 

Vásárlás - szállítás menete

Vásárlás menete

Termékeink

Termékeink

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Akciók

Akciók

Oldaltérkép

Oldaltérkép

® 2018-2023 Durmibag,  Minden jog fenntarva!