Oldal kiválasztása

Garanciák

Cseregarancia:

Ha nem a megfelelő méret, kivitel, vagy minta került kiválasztásra és az alapfazonú hálózsák, vagy egyéb termék még nem lett kimosva, kiöblítve, akkor kicseréljük, ha erről kézhezvételtől számítva 14 napon belül jelzést kapunk.
A cseregarancia azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban cserélni!
A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.
A visszaküldött termék megérkezése után az értékkülönbözet és postaköltség rendezése ellenében postázzuk a csereterméket, vagy kisebb termékre cserélés esetén, ha az értékkülönbözet fedezi a visszapostázás díját.

Vásárlástól való elállás:

Az elállási jog azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban visszavásárolni!
A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.

További részletek az ÁSZF-ben

Javítások:

Igyekszünk minden munkafolyamatban ellenőrizni a minőséget, de mint minden használati tárgy, sajnos a mi termékeink is meghibásodhatnak.
Ritkán előfordulhatnak rejtett hibák is, melyek csak a használatba vételkor bukkannak fel. Természetesen ezeket a hibákat saját költségen javítjuk, a felmerülő postaköltségek átvállalásával.
Ez a garancia kézhez vételtől számítva 14 napig él.

Utólagos átalakítások:

Ha használat közben derül ki, hogy jó lett volna pl. ha a hálózsák alja mégis 3in1 lett volna, akkor a választott kialakítás megrendeléskori ára, és a felmerülő postaköltségek megtérítése ellenében utólag is elvégzünk az átalakítást.
Abban az esetben ha a változtatás az eredeti megrendeléskor költségmentes lett volna, de utólag jelentős bontással jár (pl cipzár megfordítása), az átalakításnak költsége lesz.
A felmerülő költségeket előzetes egyeztetés során tudjuk megbeszélni.

Írj nekünk!

Mihamarabb válaszolunk.

Elérhetőségek, információk

 

10 + 9 =

Elérhetőség, információk

 

Vásárlás - szállítás menete

Vásárlás menete

Termékeink

Termékeink

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Akciók

Akciók

Oldaltérkép

Oldaltérkép

® 2018-2023 Durmibag,  Minden jog fenntarva!