Oldal kiválasztása

Garanciák

Cseregarancia:

Ha nem a megfelelő méret, kivitel, vagy minta került kiválasztásra és az alapfazonú hálózsák, vagy egyéb termék még nem lett kimosva, kiöblítve, akkor kicseréljük, ha erről kézhezvételtől számítva 14 napon belül jelzést kapunk.
A cseregarancia azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban cserélni!
A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.
A visszaküldött termék megérkezése után az értékkülönbözet és postaköltség rendezése ellenében postázzuk a csereterméket, vagy kisebb termékre cserélés esetén, ha az értékkülönbözet fedezi a visszapostázás díját.

Vásárlástól való elállás:

Ha a megvásárolt alapfazonú termék nem felel meg az elképzeléseknek, vagy bármi más okból nem kerül használatba, és a termék még nem lett kimosva, kiöblítve, akkor visszavásároljuk, ha erről kézhezvételtől számítva 14 napon belül jelzést kapunk.
A visszavásárlás azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban visszavásárolni!
A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.
A visszaküldött termék és hozzá tartozó eredeti számla/nyugta megérkezése után a vételárat a vásárló által megadott számlaszámra utaljuk vissza.

Javítások:

Igyekszünk minden munkafolyamatban ellenőrizni a minőséget, de mint minden használati tárgy, sajnos a mi termékeink is meghibásodhatnak.
Ritkán előfordulhatnak rejtett hibák is, melyek csak a használatba vételkor bukkannak fel. Természetesen ezeket a hibákat saját költségen javítjuk, a felmerülő postaköltségek átvállalásával.
Ez a garancia kézhez vételtől számítva 14 napig él.
A tartós használat melletti meghibásodások orvoslásában is tudunk segítséget nyújtani, de ebben az esetben a felmerülő postaköltségeket sajnos nem tudjuk átvállalni, és a javításnak is van anyag és munkaköltsége, melyet az előzetes egyeztetés során tudnunk megbeszélni.

Utólagos átalakítások:

Ha használat közben derül ki, hogy jó lett volna pl. ha a hálózsák alja mégis 3in1 lett volna, akkor a választott kialakítás megrendeléskori ára, és a felmerülő postaköltségek megtérítése ellenében utólag is elvégzünk az átalakítást.
Abban az esetben ha a változtatás az eredeti megrendeléskor költségmentes lett volna, de utólag jelentős bontással jár (pl cipzár megfordítása), az átalakításnak költsége lesz.
A felmerülő költségeket előzetes egyeztetés során tudjuk megbeszélni.

Írjon nekünk!

Mihamarabb válaszolunk.

Elérhetőségek, információk

 

15 + 11 =

Elérhetőség, információk

 

Vásárlás - szállítás menete

Vásárlás menete

Termékeink

Termékeink

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Akciók

Akciók

Oldaltérkép

Oldaltérkép

® 2018 Durmibag,  Minden jog fenntarva!

Donec in tristique Phasellus porta. venenatis ut justo Praesent dolor.