Oldal kiválasztása

CSEREGARANCIA:

Ha nem a megfelelő méret, kivitel, vagy minta került kiválasztásra és az alapfazonú hálózsák, vagy egyéb termék még nem lett kimosva, kiöblítve, akkor kicseréljük, ha erről kézhezvételtől számítva 14 napon belül jelzést kapunk.

A cseregarancia azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban cserélni!

A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.

A visszaküldött termék megérkezése után az értékkülönbözet és postaköltség rendezése ellenében postázzuk a csereterméket, vagy kisebb termékre cserélés esetén, ha az értékkülönbözet fedezi a visszapostázás díját.

 

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS:

Ha a megvásárolt alapfazonú termék nem felel meg az elképzeléseknek, vagy bármi más okból nem kerül használatba, és a termék még nem lett kimosva, kiöblítve, akkor visszavásároljuk, ha erről kézhezvételtől számítva 14 napon belül jelzést kapunk.

A visszavásárlás azokra a termékekre terjed ki, amelyek alapfazonban készültek, tehát egyedi rendelésre készült termékeket, vagy alapfazontól eltérő kivitelű, méretű hálózsákokat nem áll módunkban visszavásárolni!

A felmerülő postaköltségek a vásárlót terhelik.

A visszaküldött termék és hozzá tartozó eredeti számla/nyugta megérkezése után a vételárat a vásárló által megadott számlaszámra utaljuk vissza.

 

JAVÍTÁSOK:

Igyekszünk minden munkafolyamatban ellenőrizni a minőséget, de mint minden használati tárgy, sajnos a mi termékeink is meghibásodhatnak.

Ritkán előfordulhatnak rejtett hibák is, melyek csak a használatba vételkor bukkannak fel. Ha ez megtörténne, kérjük, hogy mihamarabb jelezd nekünk. Természetesen ezeket a hibákat saját költségen javítjuk, a felmerülő postaköltségek  átvállalásával.

Ez a garancia kézhez vételtől számítva 14 napig él.

A tartós használat melletti meghibásodások orvoslásában is tudunk segítséget nyújtani, de ebben az esetben a felmerülő postaköltségeket sajnos nem tudjuk átvállalni, és a javításnak is van anyag és munkaköltsége, melyet az előzetes egyeztetés során tudnunk megbeszélni.

 

UTÓLAGOS ÁTALAKÍTÁSOK:

Ha használat közben derül ki, hogy jó lett volna pl ha a hálózsák alja mégis 3in1 lett volna, akkor a választott kialakítás megrendeléskori ára, és a felmerülő postaköltségek megtérítése ellenében utólag is elvégzünk az átalakítást.

Abban az esetben ha a változtatás az eredeti megrendeléskor költségmentes lett volna, de utólag jelentős bontással jár (pl cipzár megfordítása), az átalakításnak költsége lesz.

A felmerülő költségeket előzetes egyeztetés során tudnunk megbeszélni.

Írj nekünk!

Mihamarabb válaszolunk.

Elérhetőségek, információk

 

6 + 8 =

Elérhetőség, információk

 

Vásárlás - szállítás menete

Vásárlás menete

Termékeink

Termékeink

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Akciók

Akciók

Oldaltérkép

Oldaltérkép

® 2018-2023 Durmibag,  Minden jog fenntarva!