RÓLUNK

Kedves Anyukák, Apukák és Nagyszülők!

Sokan kérték, hogy néhány szót írjunk magunkról, ezért megpróbáltam összefoglalni családi vállalkozásunk történetét:

Az első hálózsákunkat a saját fiamnak készítettem, mert miután kinőtte az első hálózsákját, nem kaptam olyan zsákot, ami formában megfelelő és árban megfizethető lett volna számunkra. Annyira jó volt hálózsákot használni, hogy nem szerettünk volna lemondani arról a kényelemről, amit nyújtott: amellett, hogy Bálint nyugodtan aludt benne – nem takarózott ki, és nem fázott meg álmában -, mi is nyugodtan aludtunk, hiszen nem kellett éjszakai takargató-ügyeletet tartanunk.

Az első darab még nem egészen ilyen fazonú volt, de szerettük-használtuk-kinőttük és egy kismama börzén, az új tulajdonos nagy örömére, eladtuk. Majd jött a következő, és az azt követő darab, amik már egyre többet tudtak, mert az előző zsákoknál szerzett tapasztalatokat beépítettük a következő zsák elkészítése során. Közben az anyatársak, akikkel együtt “szolgáltunk”, szintén úgy jártak, mint mi, ezért nekik is készítettem ajándékzsákokat. Ők is beleadták az ötleteiket és így alakult ki a jelenlegi forma.

Ekkor hálózsákjaink még névtelenek voltak, de egyre népszerűbbek! Később került kiválasztásra a Durmibag név, ami a vásárlóinkkal közös ötletelés eredménye.

A börzéken, ahol időről-időre értékesítettük a gyermekeink által kinőtt használt ruhákat, jöttek az ötletek és a kérdések: “Ezt mások számára is elérhetővé kellene tenni! Végre egy nagyméretű hálózsák! Hol lehet ilyet vásárolni? Varrnál nekünk is?”…

Amikor a második gyermekünkkel, Petrával itthon töltött idő után visszamentem dolgozni, megfogalmazódott, hogy lenne igény az általunk használt hálózsákokra, ezért férjemmel Zolival, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével belefogtunk az egyedi kivitelezésű baba- és gyerekhálózsákok készítésébe.

Az eddig eltelt idő beigazolta, hogy számíthatunk a gyakorló anyák segítségére, mert jobbnál-jobb ötleteiknek és előrevivő visszajelzéseiknek hála, folyamatosan fejlődünk.

Igyekszünk minden kivitelezhető ötletet megvalósítani, és az értékelések, vélemények alapján az látszik, hogy így sikerült egy jól kihasználható, könnyen variálható, strapabíró hálózsákot létrehoznunk.

A legelső hálózsákok 4-es kivitelű bélelt, és 2-es kivitelű nyári,  alapfazonú zsákok voltak, ezért sokáig csak ezeket készítettük. Készletről azóta is folyamatosan megvásárolhatóak. Idővel felmerült az igény az egyénre szabott átalakításokra (pl: lábkidugó, felgombolható-, nyitott-, 3in1 alj), a vastagabb 5-ös kivitelű, kályhameleg, a közepesen vastag 3-as kivitelű wellsoft, és a legvékonyabb 1-es kivitelű kánikula zsákokra is, így elkezdtük ezek készítését is. A sikerük töretlen, ezért rendelésre folyamatosan elérhetőek.

A babahálózsákok és egyéb termékeink elkészítésének az egyik fő szempontja, hogy az árak alacsonyan tartása ne menjen a minőség rovására, ezért folyamatosan keressük a legjobb anyagbeszerzési lehetőségeket.

A felmerülő igényekhez igazodva a termékpaletta folyamatosan bővül, így készítünk bevásárlókocsi betétet, babafészket, pólyát, wellsoft takarót, rovarhálót babahordozóra, rugizsákot és kismamanadrág derékbővítőt.

Igyekszünk arra is figyelni, hogy semmi ne vesszen kárba, így a hálózsákok szabása során keletkező különböző méretű anyagokat is felhasználjuk, hiszen a kispárnák, sópárnák, cumitartós előkék, szundikendők, textilkönyvek és utazópárnák ennek a környezettudatos gondolkodásnak, és tervezésnek az eredményei.

Kisvállalkozásunk családias és közvetlen hangulatát szeretnénk hosszútávon megőrizni, ezért jelenleg nem szeretnénk profi webshop-ot üzemeltetni, szériában gyártani a hálózsákjainkat, és viszonteladókat kiszolgálni. Ellenben szívesen és nagy örömmel fogadunk minden építő megkeresést, jobbító ötletet a hálózsákok, egyéb termékek elkészítésével, és a weboldal üzemeltetésével kapcsolatban.

Bízunk benne, hogy hálózsákjainkkal és egyéb termékeinkkel sok örömet szerzünk vásárlóinknak, a gyerkőcöknek, és családjuk minden tagjának!

NYUGODT ÉJSZAKÁKAT MINDENKINEK!

Zoli és Heni