GYIK

 

 

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK:

 

 

 

Milyen Durmibag termékek közül választhatok? A válasz ITT

Milyen kivitelű (vastagságú) hálózsák lenne megfelelő? A válasz ITT

Milyen ruházat javasolt a különböző vastagságú hálózsákok alá? A válasz ITT

Milyen méretű (hosszúságú) hálózsák lenne jó? A válasz ITT

Milyen az alapforma és azt hogyan variálhatom? A válasz ITT

Milyen minták közül választhatok?

Mivel hálózsákjainkat és egyéb termékeinket nem szériában, hanem egyesével készítjük, így nem készül sok egyforma darab. Nem szeretnénk saját webshopot üzemeltetni, ezért a kiválasztott termék leírásában található szűrővel, KAPCSOLATFELVÉTEL alkalmával, esetleg az általunk igénybe vett aukciós oldal használatával tudjuk megmutatni az aktuális készletünk mintáit. Ha nincs kedvetekre való minta készleten, akkor  az ITT látható ANYAGMINTÁKBÓL  el tudjuk készíteni a megfelelő terméket 1,5-2 héten belül.

Milyen áron vásárolhatok? A válasz ITT

Hogyan léphetek veletek kapcsolatba? A válasz ITT

Hogyan vásárolhatok? A válasz ITT

Hogyan szedjem ki a kezelési címkét?

A hatályos magyar jogszabályok szerint minden textiltermékbe kezelési címkét kell varrni. Ennek megfelelően mi is belevarrjuk a megfelelő címkét, de nem az anyagrétegek közé, hanem külön öltéssel, jól látható helyre. A címke így könnyen kivehető, bontás, tépkedés és a termék sérülése nélkül, ha egy kisollóval az öltés alá nyúlva, egy mozdulattal elvágjuk a cérnáját.

Pamutvászon anyagú hálózsákok miért lehetnek kissé megcsavarodva, és miért hullámos a cipzár mellett az anyag mosás előtt?

A pamutvászon anyagokat szálirányban szabjuk, de mivel az alapanyag szövése során elcsavarodhatnak a szövetszálak, ez nem mindig ad megfelelő alakzatot. Méretre szabás után az anyag szálait visszahúzzuk a helyes irányba, de sokszor az anyag a varrás során visszahúzza magát. Az első mosás, rázás, szárítás során a megfelelő irányba helyezkednek a szálak, így ezután már nem lesz elcsavarodva a hálózsák.

Mosás során a pamutvászon anyagok 3 %-ot mennek össze, amit szabáskor bekalkulálunk. Varráskor is rátartással dolgozunk, így miután az anyag első mosáskor összemegy, már nem lesz hullámos a cipzár mellett.

Ha nem a fentiek szerint járnánk el, akkor nagyon szép lenne a zsák, amikor elkészül, de mosás után elcsavarodhatna és a cipzár lenne hullámos.