GYIK

Milyen Durmibag termékek közül választhatok? A válasz ITT

Milyen kivitelű (vastagságú) hálózsák lenne megfelelő? A válasz ITT

Milyen ruházat javasolt a különböző vastagságú hálózsákok alá? A válasz ITT

Milyen méretű (hosszúságú) hálózsák lenne jó? A válasz ITT

Milyen az alapforma és azt hogyan variálhatom? A válasz ITT

Milyen minták közül választhatok?

Mivel hálózsákjainkat és egyéb termékeinket nem szériában, hanem egyesével készítjük, így nem készül sok egyforma darab, ezért az aktuális mintaválasztékot :

– a kiválasztott termék leírásában látható galériában,

– 2. 3. 4. 5. kivitelű hálózsák esetében legördülő menüben, vagy a méretre való hivatkozásban,

– levelezéses, vagy telefonos kapcsolatfelvétel alkalmával,

– személyesen Pécelen, vagy 

– az általunk igénybe vett aukciós oldal használatával tudjuk megmutatni.

Ha nincs kedvetekre való minta készleten, akkor  az ITT látható ANYAGMINTÁKBÓL  el tudjuk készíteni a megfelelő terméket kb 2 héten belül.

Milyen áron vásárolhatok? A válasz ITT

Hogyan léphetek veletek kapcsolatba? A válasz ITT

Hogyan vásárolhatok? A válasz ITT

Miért nem tudom az oldalt webshopként használni?

Mert ez az oldal nem webshop.

Az általunk készített termékek egyedisége miatt egyenlőre nem találtuk meg azt az általunk megfizethető webshop sablont, ami megfelelne a vásárlók igényeinek. Egyedi webshop készítésének a költségét családi manufaktúránk nem tudja kitermelni, vásárlóinkra pedig nem szeretnénk átterhelni az árak emelésével.

Arra az esetre, ha valaki nem szeretne közvetlen kapcsolatba lépni velünk a Kapcsolat-Vásárlás fül alatt leírtak szerint, vagy egyetlen felajánlott mód sem felel meg, a Tesz-Vesz aukciós oldal szolgáltatásait vesszük igénybe.

Mit jelent a tog jelzés?

A „tog” egy európai hőosztályozási mértékegység: minél magasabb a „tog-szám”, annál melegebb a hálózsák.

A hálózsákok méretezése hogyan értelmezhető?

A hálózsákok hosszának tartományát jelöljük, mert a konkrét cm nem garantálható. Pl a 100+ cm azt jelenti, hogy a hálózsák hossza mosás után 100-109 cm között lesz. Első mosáskor a pamutvászon anyagú hálózsákok pár cm-t összemehetnek, de ezt igyekszünk a készítés során figyelembe venni, így a hálózsák mosás után is a kiválasztott tartományban marad.

Miért van a hálózsákok nyakában címke, és hogyan szedjem ki?

A hatályos magyar jogszabályok szerint minden textiltermékbe kezelési címkét kell varrni. Ennek megfelelően mi is belevarrjuk a megfelelő címkét, de nem az anyagrétegek közé a ruha belsejében eldugva, hanem külön öltéssel, jól látható helyre. A címke könnyen kivehető, bontás, tépkedés és a termék sérülése nélkül, ha egy kisollóval az öltés alá nyúlva, egy mozdulattal elvágjuk a cérnáját. A címke hasznos kezelési utasításokat tartalmaz, melyek betartásával a termék hosszabb életű lesz, ezért mielőtt kidobásra kerül, érdemes átnézni.

TIPP!

A fenti módon eltávolított kezelési címkét könnyű visszavarrni egy-két kézi öltéssel amikor ajándékozásra, vagy eladásra kerül a kinőtt zsák, így magával tudja vinni a kezelésére vonatkozó információkat.

Pamutvászon anyagú hálózsákok kézhez vételkor miért látszanak csavarodottnak, és miért hullámos a cipzár mellett az anyag mosás előtt?

A pamutvászon anyagokat szálirányban szabjuk, de mivel az alapanyag szövése során elcsavarodhatnak a szövetszálak, ez nem mindig ad megfelelő alakzatot. Méretre szabás után az anyag szálait visszahúzzuk a helyes irányba, de sokszor az anyag a varrás során visszahúzza magát. Az első mosás, rázás, szárítás során a megfelelő irányba helyezkednek a szálak, így ezután már nem lesz elcsavarodva a hálózsák.

Mosás során a pamutvászon anyagok 3 %-ot mennek össze, amit szabáskor bekalkulálunk. Varráskor is rátartással dolgozunk, így miután az anyag első mosáskor összemegy, már nem lesz hullámos a cipzár mellett.

Ha nem a fentiek szerint járnánk el, akkor nagyon szép lenne a zsák, amikor elkészül és kézhez kerül, de mosás után elcsavarodhatna és a cipzár lenne hullámos.

Az arctisztító korongok miért nem a legjobb anyagkihasználtságot és legkevesebb hulladékot adó, szögletes formájúak?

Mert arcpárnáink a munkánk közben keletkező pamutvászon anyagdarabok felhasználásával készülnek, és kör alakúra szabva marad meg a legkevesebb hulladék.

Az újaraszalvéták, tasakok belsejében használt pul anyag milyen tanúsítvánnyal rendelkezik?

A forgalmazó az alábbi TANÚSÍTVÁNY-t adja az általam felhasznált pul anyaghoz.

(Megjegyzendő részlet, hogy a piacon, vagy boltban a felvágottak csomagolására használt papír-fólia csomagolóhoz, vagy vákuum csomagoláshoz, a pékségben a pékáru zacskóhoz, a savanyúságosnál a zacsihoz… nem adnak ki élelmiszerbiztos tanúsítványt a csomagolóanyagról, mégis abban kapjuk a megvásárolt termékeket.)

l

Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet: