Bevásárlókocsi huzat, ülőbetét

Bevásárlókocsi takaró védőhuzat, ülésbetét gyerekeknek:

Pamutvászon, vagy kevert szálas vászon anyagú, könnyen kezelhető ülés bélés, mely megakadályozza, hogy a gyermek közvetlenül érintkezzen a bevásárlókocsi azon részeivel, amit már mindenki összefogdosott.

Úri hóbortnak tűnhet a beülő használata, de nagyon sok bajt megelőzhet, hiszen sok kosz és baci kerül a tolókarra, ami így nem kerülhet a baba szájába.

Durmibag védőhuzat minden típusú kocsiba könnyen elhelyezhető a gumis peremnek köszönhetően.

Tesco kocsikon néhány helyen vonalkód leolvasó van (Scan & Go), így annak használatához, rendelésre, nyílással is elérhető, bár így értelmét veszti a huzat, hiszen ismét a koszos részekhez fér a gyerkőc..

Kétféle kivitelben: ülőrészen, vagy ülő és hátrészen bélelt, így azon a részen puha és hőszigetelt. Egyéb részein egy réteg anyagból készül.

Kinyitva a belső zseb kisebb dolgok tárolására szolgál, összezárásnál pedig ebbe könnyen belegöngyölhető, és így használaton kívül kis helyen elfér.

Aktuális színeket, mintákat rendeléskor előre egyeztessük, mert a választék folyamatosan változik.

A kevert szálas anyag állandóbb és kiszámíthatóbb tulajdonságai miatt a készleten levők ebből készültek.

 

Ülőrészen bélelt kivitel készletről a mellékelt képek szerint, vagy rendelésre az aktuális anyagkészlet mintáiból: MINTÁK 1. 3. blokk

Elkészítése kb 2 hét.

Ára: 3000 Ft

Ülő és hátrészen bélelt kivitel készletről a mellékelt képek szerint, vagy rendelésre az aktuális anyagkészlet mintáiból: MINTÁK 1. 3. blokk

Elkészítése kb 2 hét.

Ára: 3500 Ft

VÁSÁRLÁS MENETE: ITT

 

 

Bevásárlókocsi huzatok készletről: ITT

 

Segítség a beülő összecsomagolásához: ITT

 

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet üzenetet: